Administratieve ondersteuning voor zelfstandigen en bedrijven

Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Administratieve ondersteuning

 

Eagle Wings Administration biedt freelance administratieve ondersteuning op maat voor KMO’s, vrije beroepen en zelfstandigen. Zo kan jij je zonder zorgen concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming en nieuwe hoogtes bereiken. Dag in dag uit zetten wij ons in om jou die administratieve hulp te bieden die nodig is voor de groei en verdere ontwikkeling van jouw bedrijf

FREELANCE ADMINISTRATIE

 

Eagle Wings biedt administratieve ondersteuning van A tot Z binnen een digitaal kader.

DEBITEURENBEHEER

 

Eagle Wings beheert de inkomende geldstromen en de ontvangst van openstaande vorderingen aan de hand van een gestructureerd administratiesysteem.

 

Ontdek meer over ons debiteurenbeheer …

OFFICE MANAGEMENT

 

Wij zijn de freelance office manager die de organisatie van jouw onderneming volledig op punt zet voor een vlotte workflow. Dit zowel structureel als organisatorisch.

AFHANDELING VAN BETALINGEN EN FACTUREN

 

Wij nemen het debiteurenbeheer van jouw onderneming onder handen, zodat jouw facturen vlot en tijdig worden betaald. We zorgen er ook voor dat de inkomende facturen verwerkt worden en de betaling ervan tijdig wordt gedaan.

OPMAAK EN AANVRAAG VAN OFFERTES

 

We verdiepen ons in jouw business. Door onze knowhow & expertise zorgen we voor een vlotte afhandeling van prijsaanvragen.

ONDERSTEUNING VAN SALES EN HUMAN RESOURCES

 

Naast onze algemene administratieve ondersteuning bieden wij ook specifieke steun aan je sales- en HR afdeling.

CONTRACTOPVOLGING

Wij buigen ons over het contractbeheer van je onderneming, zodat je betrouwbare & correcte samenwerkingen kan aangaan.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Eagle Wings Administration staat klaar om jouw de administratieve ondersteuning te bieden bij het verwerken van inkomende en uitgaande facturen.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING

Wie gebruik maakt van onze administratieve hulp kan ook rekenen op onze steun bij het nakijken van contracten en overeenkomsten in samenspraak met uw huisadvocaat.