Debiteurenbeheer voor zelfstandigen en bedrijven

Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Debiteurenbeheer

 

Heb je openstaande facturen? Weinig tijd om achter wanbetalers aan te gaan? Of heb je het gewoon moeilijk met het aanmanen van klanten waar je doorheen de jaren een goede persoonlijk band mee hebt opgebouwd?
Dan kan je best je debiteurenbeheer uitbesteden. Eagle Wings Administration kan je daarmee helpen via onze freelance administratieve ondersteuning en office management.

Waarom is debiteurenbeheer noodzakelijk?

Een correct debiteurenbeheer is essentieel voor de goede werking en verdere groei van je onderneming.

  • Openstaande facturen belemmeren de groei van je onderneming. Geldstromen worden immers verminderd waardoor investeringen in de toekomst van je bedrijf niet mogelijk zijn.
  • Openstaande facturen stapelen zich op zodat je het overzicht over de geldstromen in je onderneming kan verliezen. Dit leidt niet alleen tot veel stress maar zorgt er ook voor dat je minder tijd hebt voor de kerntaken van je onderneming. De administratieve taken nemen namelijk veel tijd in beslag.
  • Je moet noodgedwongen investeringen uitstellen die je onderneming hadden kunnen laten openbloeien.
  • De band met je klanten kan verzuren wanneer je te snel of te laat aanmaningen stuurt.

Freelance debiteurenbeheer

Bij Eagle Wings Administration bieden wij administratieve ondersteuning voor zelfstandigen en treden wij op als jouw freelance office manager. Zo verlichten wij jouw administratieve werkdruk en kan jij je debiteurenbeheer aan ons uitbesteden. Wij geven jou de administratieve hulp die je onderneming nodig heeft voor een goede werking en groei.

Kiezen voor onze administratieve ondersteuning is kiezen voor een debiteurenbeheer waar de openstaande facturen nauwgezet worden opgevolgd.

Dit biedt verschillende voordelen:

  • Het contact met je klanten blijft positief want niet jij maar wij nemen het debiteurenbeheer voor onze rekening. Op die manier blijft de positieve band met de klant behouden.
  • Je klanten zijn ten alle tijden op de hoogte van hun openstaande facturen en worden correct aangemaand deze te betalen. Dit zowel telefonisch als schriftelijk.
  • Je hebt steeds een up-to-date overzicht van je openstaande facturen.
  • Je zal steeds een gezonde geldstroom hebben binnen je onderneming.