Over ons - Eagle Wings

Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

TAMARA

Tamara heeft dankzij haar ruime ervaring een aanzienlijke expertise opgebouwd in bedrijfsadministratie. Naast algemene administratieve hulp verleent ze ook administratieve ondersteuning aan de sales-afdeling van jouw bedrijf. Het vleugje perfectionisme en oog voor detail die haar kenmerken, verzekeren een betrouwbare aanpak van jouw administratie.

SONJA

Met meer dan 27 jaar gebundelde ervaring in boekhouding en administratie is Sonja de rots in de branding bij Eagle Wings Administration. Dankzij haar veelzijdigheid rekent ze af met de meest uiteenlopende administratieve taken zoals het debiteurenbeheer, de boekhouding, facturatie en de (personeels)administratie van jouw onderneming.

CHARLOTTE

Charlotte kreeg het ondernemerschap van thuis mee. Ze werkte acht jaar als zelfstandige in het familiebedrijf. Ze leerde met beide voeten in de praktijk om die administratieve ondersteuning te bieden die bedrijven nodig hebben. Ze heeft een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een oog om de kleinste details te optimaliseren. Charlotte is je aanspreekpunt voor het kantoor “Eagle Wings Administration Zuid”.

Het Team

Tamara Westhof

Sonja Vanderspikken

Charlotte Bonneux

Marlies Scheppers

Karen Vancauwenbergh

Evy Claes

GROTE TOEWIJDING

Net zoals de prestigieuze arend gaan we bij Eagle Wings vastberaden te werk. Met grote toewijding ontfermen we ons over de administratieve ondersteuning van jouw bedrijf. De lange, wijde vleugels van de arend illustreren het zorgende en noest karakter waarmee we jouw administratieve taken beheren en ervoor zorgen dat jij je met een gerust gemoed kan concentreren op de kernactiviteiten van je onderneming.

DE SAMENWERKING

In de eerste helft van 2017 bundelden Sonja en Tamara hun krachten en expertise om samen Eagle Wings Administration boven het doopvont te houden. De uiteenlopende kwaliteiten van deze twee onderneemsters zorgen voor een complementair en dynamisch geheel, waar oog voor detail en deontologie hoog in het vaandel worden gedragen.

TWEEDE VESTIGING

Om onze bestaande klanten beter te bedienen en nieuwe klanten aan te trekken in het Zuiden van Limburg, opende Eagle Wings eind 2019 een nieuw kantoor. Hiervoor werd Charlotte aangetrokken bij het team. Zij neemt de verantwoordelijkheid voor de vestiging “Eagle Wings Administration Zuid” onder haar hoede. Op deze manier bouwen Tamara, Sonja en Charlotte verder aan hun missie om ondernemers te ontzorgen door administratieve hulp en administratieve ondersteuning aan te bieden.

Bij Eagle Wings hanteren we steeds een integrale en nauwgezette aanpak. Zo zorgen we voor administratieve hulp en kan je rekenen op ondersteuning van alle administratieve diensten binnen je onderneming. Bovendien wordt een gedetailleerde systematiek vooropgesteld die wordt gekaderd binnen een digitale omgeving. Vertrouw op onze jarenlange expertise en laat Eagle Wings zijn vleugels uitslaan over jouw administratie.