Over ons - Eagle Wings Administration

Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

TAMARA

Tamara heeft dankzij haar ruime ervaring een stevige expertise opgebouwd in bedrijfsadministratie. Naast algemene administratieve taken verleent ze ook ondersteuning aan de sales-afdeling van je bedrijf. Het vleugje perfectionisme en oog voor detail dat haar kenmerken, verzekeren een betrouwbare aanpak van jouw administratie.

SONJA

Met meer dan 27 jaar gebundelde ervaring in boekhouding en administratie is Sonja de rots in de branding bij Eagle Wings Administration. Dankzij haar veelzijdigheid rekent ze af met de meest uiteenlopende administratieve taken zoals het debiteurenbeheer, de boekhouding, facturatie, en (personeels)administratie van jouw onderneming.

GROTE TOEGEWIJDHEID

Net zoals de prestigieuze arend gaan we bij Eagle Wings vastberaden te werk. Met grote toegewijdheid ontfermen we ons over de administratie van jouw bedrijf. De lange, wijde vleugels van de arend illustreren het zorgende en toegewijde karakter waarmee we jouw administratieve taken beheren en ervoor zorgen dat jij je met een gerust gemoed kan concentreren op de kernactiviteiten van je onderneming.

Maak kennis met ons team

DE SAMENWERKING

In de eerste helft van 2017 bundelden Sonja en Tamara hun krachten en expertise om samen Eagle Wings Administration boven het doopvont te houden. De uiteenlopende kwaliteiten van deze twee onderneemsters zorgen voor een complementair en dynamisch geheel, waar oog voor detail en deontologie hoog in het vaandel worden gedragen.

Bij Eagle Wings hanteren we steeds een integrale en nauwgezette aanpak. Zo beheren we jouw volledige administratie van begin tot eind. Bovendien wordt een gedetailleerde systematiek vooropgesteld die wordt gekaderd binnen een digitale omgeving. Vertrouw op onze jarenlange expertise, en laat Eagle Wings zijn vleugels uitslaan over jouw administratie.