Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Administratieve ondersteuning voor Car Center Bonneux uit Herk-de-Stad

“Bedrijfsadministratie wordt almaar moeilijker. Je hebt meer en meer expertise nodig om het vlot en correct te doen. Die expertise halen we met Eagle Wings in huis.”

Edwin Bonneux, zaakvoerder van Car Center Bonneux uit Herk-de-Stad, kiest voor administratieve ondersteuning van Eagle Wings.

Car Center Bonneux uit Herk-de-Stad is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle tweedehandswagens met garantie. Omdat zaakvoerder Edwin Bonneux almaar minder tijd had voor zijn papierwerk, koos hij voor de administratieve ondersteuning van Eagle Wings.

 

Edwin: “Ik heb Eagle Wings leren kennen via mijn boekhouder. Ik wil als zaakvoerder vooral aan mijn zaak werken en mij bezighouden met mijn corebusiness. Bovendien kruipt er veel tijd in bedrijfsadministratie. Daarom zocht ik iemand die mij kon helpen. Sonja van Eagle Wings komt nu twee keer per week langs om ons administratief te ondersteunen.”

 

Personeel, betalingen en zoveel meer

“Sonja ontlast ons vooral op het vlak van personeelsadministratie en betalingsbeheer. Ze zorgt voor de Dimona-aangiften, geeft uren door aan ons sociale secretariaat, en neemt de administratie rond de verlofregelingen voor haar rekening. Daarnaast verzamelt en scant ze facturen, zet ze betalingen klaar, en doet ze het debiteurenbeheer. En nog talrijke andere administratieve taken die moeten gebeuren.”

 

Kwaliteitsvolle dienstverlening

“Eagle Wings staat voor professionalisme. Sonja levert kwaliteit in alles wat ze doet. Ik heb heel veel vertrouwen in haar en ben zeer tevreden over het werk dat ze verricht. Ik kan Eagle Wings met een gerust hart aanbevelen. Dat heb ik trouwens al gedaan.”

 

Oplossing voor complexe bedrijfsadministratie

“Bedrijfsadministratie wordt almaar moeilijker. Je hebt meer en meer expertise nodig om het vlot en correct te doen. En die expertise halen we met Eagle Wings in huis.  Als je op zoek bent naar professionele administratieve ondersteuning, dan is Eagle Wings zeker een goede partner!”

 

Wil je net zoals Edwin van Car Center Bonneux meer tijd voor je corebusiness? Kies dan voor onze administratieve ondersteuning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.