Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Administratieve ondersteuning voor Deltha uit Diepenbeek

"Als je op zoek bent naar een professionele partner en een flexibele oplossing voor je boekhoudkundige en administratieve taken, en je wilt samenwerken met een betrouwbare partij die haar beloftes waarmaakt, dan is Eagle Wings zeker aan te raden."

Deltha uit Diepenbeek ontwerpt en realiseert installaties voor klimatisatie, verwarming, koeling, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Om een tijdelijk personeelstekort op te vangen, koos zaakvoerder Jan De Schepper voor een flexibele oplossing: administratieve ondersteuning door Eagle Wings.

Jan: “Toen er een vaste administratieve kracht in ons bedrijf uitviel, gingen we op zoek naar een snelle en professionele oplossing om dat gat op te vullen. Ik zat toen samen met Tamara van Eagle Wings bij het netwerk BNI en vertelde haar over mijn probleem. Ze zei dat haar bedrijf mij zeker kon helpen. En die tijdelijke opvulling heeft ondertussen een duurzamer karakter gekregen. Charlotte van Eagle Wings komt ons nu twee dagen per week ondersteunen.”

Geoptimaliseerde en geautomatiseerde bedrijfsprocessen

“In het begin nam Charlotte vooral het debiteurenbeheer voor haar rekening. Ondertussen doet ze ook andere administratieve taken. Ze ondersteunt onze eigen boekhouding met voorbereidend werk, ze bestelt kantoormateriaal, ze beantwoordt de telefoon en nog zoveel meer. Bovendien denkt ze met ons mee en kent ze de technische mogelijkheden van ons boekhoudpakket heel goed. Zo heeft ze bijgedragen tot de optimalisatie en automatisatie van onze bedrijfsprocessen.”

Een echte collega

“Charlotte is een deel van het Deltha-team geworden. Ze werkt wel voor een externe partner, maar is voor ons een echte collega. Ze is heel goed in haar job, heeft een brede kennis op het vlak van boekhouding én is punctueel. Bovendien is ze altijd heel goedgezind. Dat maakt het heel aangenaam om met haar samen te werken.”

Professionele, betrouwbare partner

“Of ik Eagle Wings zou aanbevelen? Ja, zeker! Als je op zoek bent naar een professionele partner en een flexibele oplossing voor je boekhoudkundige en administratieve taken, en je wilt samenwerken met een betrouwbare partij die haar beloftes waarmaakt, dan is Eagle Wings zeker aan te raden.”

Wil je net zoals Jan van Deltha genieten van de voordelen van freelance administratieve ondersteuning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.