Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Administratieve ondersteuning voor Griets Smulhuisje uit Tessenderlo

“Eagle Wings zorgt voor gemoedsrust. Ik hoef me niets meer aan te trekken van mijn papierwerk. En dankzij hun administratieve ondersteuning heb ik nu meer tijd voor mijn corebusiness én voor mezelf.”

 

Ben je in de buurt van Tessenderlo en heb je een grote of kleine honger? Spring dan zeker eens binnen bij Griets Smulhuisje. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan broodjes, warme schotels en lekkere specialiteiten. Omdat de administratie haar boven het hoofd groeide, koos zaakvoerder Griet voor de administratieve ondersteuning van Eagle Wings.

Griet: “Er komt heel wat papierwerk te pas aan een zaak runnen. En zoals de meeste zelfstandige ondernemers deed ik dat voor en na de werkuren. Ik merkte dat ik almaar minder tijd had en niet aan mijn administratie toekwam. Daarom nam ik op aanraden van mijn boekhouder contact op met Eagle Wings.”

 

Administratieve ondersteuning van a tot z

“Sonja van Eagle Wings neemt bijna mijn hele administratie voor haar rekening. Ze doet het voorbereidende boekhoudkundige werk, voert betalingen uit, maakt facturen, volgt die op en doet het debiteurenbeheer. Sinds ik met haar samenwerk, is er echt een last van mijn schouders gevallen.”

 

Administratie op punt

“Ik geef toe dat ik in het begin een beetje sceptisch was. Je administratie is toch heel belangrijk en het voelde eerst wat onwennig aan om die toe te vertrouwen aan een externe partner. Maar Sonja is echt fantastisch. Ik kan haar honderd procent vertrouwen. Het werk dat ze doet, is goed. Ik kan op mijn twee oren slapen. Mijn administratie staat op punt en wanbetalers worden van kortbij opgevolgd.”

 

Meer tijd

“Eagle Wings zorgt voor gemoedsrust. Ik hoef me niets meer aan te trekken van mijn papierwerk. En dankzij hun administratieve ondersteuning heb ik nu meer tijd voor mijn corebusiness én voor mezelf. Want vrije tijd of momenten om even op adem te komen, waren vroeger heel zeldzaam. Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met Eagle Wings en kan hun administratieve ondersteuning aan iedereen aanbevelen!”

 

Wil je net zoals Griet van Griets Smulhuisje meer tijd voor je corebusiness én jezelf? Kies dan voor onze administratieve ondersteuning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.