Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Administratieve ondersteuning voor Pagoda International uit Hasselt

"De grootste troef van Eagle Wings? Hun flexibiliteit. Sonja komt een vast aantal uren per week. Maar in drukke periodes presteert ze zonder problemen meer uren. Zo ontzorgt ze ons. We zijn altijd zeker dat alles op tijd klaar en helemaal in orde is."

Authentieke interieurs vol unieke Aziatische meubels met een verhaal en een ziel, én decoratieve elementen uit het Verre Oosten. Dat is de specialiteit van interieurgroothandel Pagoda International uit Hasselt. zaakvoerder Ingrid Engels zocht en vond bij ons de ideale administratieve ondersteuning. Sonja werkt er een vast aantal uren per week.

Ingrid: “Enkele jaren geleden ging onze medewerkster die de boekhouding deed met pensioen. Ze had veertig jaar voor ons bedrijf gewerkt. Dus moest ik op zoek naar een oplossing. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Sonja van Eagle Wings. Ik legde haar mijn behoeften uit en zij kon daar op een flexibele manier aan voldoen.”

Overtuigd van keuze

“Ons bedrijf heeft een cultuur van duurzame relaties met medewerkers. Ze werken járen voor ons. Daarom twijfelde ik in het begin aan freelance administratieve ondersteuning. Maar ondertussen ken ik de meerwaarde en ben ik echt overtuigd van mijn keuze. Die heb ik mij nog op geen enkel moment beklaagd.”

Boekhoudkundige én administratieve ondersteuning

“Eagle Wings biedt dienstverlening op maat en is een flexibele oplossing voor je administratieve uitdagingen. In het begin deed Sonja vooral boekhoudkundige taken en debiteurenbeheer. Toen dit jaar onze algemene bediende  – ook na veertig jaar dienst bij ons – met pensioen ging, heeft Sonja ook haar taken grotendeels overgenomen. En ze doet dat schitterend!”

Meedenken en oplossingen bieden

“Sonja weet van aanpakken en is altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied en de wetgeving over administratie en boekhouding. Ze is multifunctioneel en denkt met ons mee. Ze heeft de administratieve en boekhoudkundige processen in ons bedrijf gedigitaliseerd, waardoor we veel tijd besparen. Ze denkt altijd in oplossingen, is aangenaam in de omgang en heel positief ingesteld. Dat maakt het erg prettig om met haar samen te werken.”

Expertise in huis

“De grootste troef van Eagle Wings? Hun flexibiliteit. Sonja komt een vast aantal uren per week. Maar in drukke periodes presteert ze zonder problemen meer uren. Zo ontzorgt ze ons. We zijn altijd zeker dat alles op tijd klaar en helemaal in orde is. Door te kiezen voor de ondersteuning van Eagle Wings halen we expertise in huis en kunnen wij ons concentreren op onze corebusiness.”

Wil je net zoals Ingrid van Pagoda International genieten van het comfort van freelance administratieve ondersteuning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.