Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Commerciële en administratieve ondersteuning voor All Tank Solutions

"Tamara is positief ingesteld en niets is haar teveel. Ze is professioneel, denkt mee en je kan op haar rekenen!"

Al een tijdje waren we op zoek naar de geschikte persoon om ons commercieel, administratief te ondersteunen. Zo kwamen we met Tamara van Eagle Wings Administration in contact via een gezamenlijke netwerkrelatie.

Gezien haar ervaring in administratie en sales, kon zij zeer zeker inspelen op onze noden.

Inmiddels werken wij al ruim 3 jaar samen en zijn we ondertussen heel erg op elkaar ingespeeld.

Het grote voordeel van freelance administratieve ondersteuning is dat je werkt met mensen die zelf ondernemers zijn. Zij begrijpen heel goed wat het is om zelf een zaak te runnen.

Tamara is positief ingesteld en niets is haar teveel. Ze is professioneel, denkt mee en je kan op haar rekenen!

Wij kiezen bewust voor freelance administratieve ondersteuning omwille van de flexibiliteit, professionaliteit en expertise.

We zijn heel tevreden over Tamara en de samenwerking met Eagle Wings Administration en zullen het zeker niet nalaten om hen voor administratieve ondersteuning aan te bevelen.

 

Wil je net zoals Katrien en Michel van All Tank Solutions meer ondersteuning? Kies dan voor onze administratieve ondersteuning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.