Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Freelance administratieve ondersteuning voor De Goei Goesting in Hasselt

Fabienne Cuypers en Dirk Hendrickx, zaakvoerders van meerdere horecazaken in Hasselt, kiest voor de freelance administratieve ondersteuning van Eagle Wings.

 

Wil jij je eens lekker culinair laten verwennen? Dan ben je in De Goei Goesting in Hasselt aan het juiste adres. Je kunt er terecht voor een perfect verzorgd vorstelijk ontbijt, een gezonde lunch of een heerlijk diner. En dankzij de freelance administratieve ondersteuning van Eagle Wings staat ook de administratie van deze topzaak altijd helemaal op punt.

 

Medezaakvoerder Fabienne Cuypers: “We hadden twee administratieve krachten op de payroll staan. Die leverden geen slecht werk, maar hadden een beetje moeite met de grote werkdruk die onze groei met zich meebracht. Daarom gingen ze een nieuwe professionele uitdaging aan en moest ik op zoek naar een oplossing voor mijn administratie. Die vonden we in de freelance administratieve ondersteuning van Eagle Wings.”

 

Eerste keer freelance administratieve ondersteuning

“We werken voor onze financiën al jaren samen met een vaste partner. Ik vroeg hen of ze iemand kenden die ons kon helpen op administratief vlak. Ze bevolen Eagle Wings aan. Het was de eerste keer dat we voor onze administratie kozen voor een

oplossing. We hebben de tijd genomen om elkaar te leren kennen en het takenpakket van Eagle Wings is stelselmatig gegroeid.”

 

Tevreden klant

“Het is eigenlijk heel snel heel goed gegaan. Ondertussen komt Kathleen 28 uren per week langs om de administratie van onze 3 horecazaken – De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia – te doen. We zijn heel tevreden over het werk dat ze levert.”

 

Continuïteit verzekerd

“Het grote voordeel van freelance administratieve ondersteuning is dat je werkt met mensen die zelf ondernemers zijn. Die begrijpen dus heel goed wat het is om een zaak te runnen. Bovendien haal je met freelance ondersteuning expertise in huis die op elk moment up-to-date is. Bij Eagle Wings zijn ze altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en wijzigingen in hun sector. En je bent ook zeker van continuïteit. Kathleen heeft met Sonja een vaste back-up. Is Kathleen ziek of heeft ze vakantie? Dan komt Sonja onze administratie doen.”

 

Professionele en efficiënte partner

“Bij Eagle Wings hebben ze de juiste attitude. Ze werken professioneel en efficiënt. Ze denken met je mee, communiceren goed en houden zich aan de afspraken. Ze zijn experts in hun vak en kennen onze bedrijven door en door. Ik vertrouw ze voor honderd procent, want ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.”

 

Rust gevonden

“We hebben een fijne samenwerking met Eagle Wings en dat wil ik graag zo houden. Freelance administratieve ondersteuning voor je zaak is echt heel comfortabel. Ik wil geen vaste administratieve medewerker op de payroll meer. Dankzij Eagle Wings heb ik rust gevonden, zit ik minder aan mijn bureau en heb ik meer tijd voor onze klanten, ons personeel en de zaakvoering. Een zaak runnen kun je niet alleen, daarvoor heb je goede partners nodig. En Eagle Wings is er ongetwijfeld een!”

 

Wil je net zoals Fabienne rust vinden en meer tijd creëren? Kies dan voor de freelance administratieve ondersteuning van Eagle Wings. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.