Referenties - Eagle Wings Administration

Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

REFERENTIES

 

Wij zijn trots op ons werk, maar nog veel belangrijker is wat onze klanten van ons vinden. We werkten samen met ondernemingen van verschillend pluimage, in diverse branches. Daarom hebben we aan een aantal uiteenlopende klanten gevraagd wat ze van onze administratieve ondersteuning vinden, en hoe ze de administratieve hulp van Eagle Wings zouden beoordelen.

"Tamara is positief ingesteld en niets is haar teveel. Ze is professioneel, denkt mee en je kan op haar rekenen!"

Katrien Van Oevelen en Michel Cleyman - All Tank Solutions

Fabienne Cuypers en Dirk Hendrickx, zaakvoerders van meerdere horecazaken in Hasselt, kiest voor de freelance administratieve ondersteuning van Eagle Wings.

Fabienne Cuypers en Dirk Hendrickx - De Goei Goesting

“Eagle Wings zorgt voor gemoedsrust. Ik hoef me niets meer aan te trekken van mijn papierwerk. En dankzij hun administratieve ondersteuning heb ik nu meer tijd voor mijn corebusiness én voor mezelf.”

Griet Truyens - Griets Smulhuisje

“Bedrijfsadministratie wordt almaar moeilijker. Je hebt meer en meer expertise nodig om het vlot en correct te doen. Die expertise halen we met Eagle Wings in huis.”

Edwin Bonneux - Car Center Bonneux

"Als je op zoek bent naar een professionele partner en een flexibele oplossing voor je boekhoudkundige en administratieve taken, en je wilt samenwerken met een betrouwbare partij die haar beloftes waarmaakt, dan is Eagle Wings zeker aan te raden."

Jan De Schepper - Deltha

"De grootste troef van Eagle Wings? Hun flexibiliteit. Sonja komt een vast aantal uren per week. Maar in drukke periodes presteert ze zonder problemen meer uren. Zo ontzorgt ze ons. We zijn altijd zeker dat alles op tijd klaar en helemaal in orde is."

Ingrid Engels - Pagoda

Door vaste contracten en hoogdringende oproepen is het praktisch onmogelijk om onze zaak 3 weken te sluiten tijdens ons jaarlijks verlof. Dus al jarenlang hadden we geen “echte” vakantie meer gehad. Deze zomer schakelden we voor het eerst Eagle Wings in om tijdens onze vakantie de telefoon, de planning en het mailverkeer over te nemen. Dit is probleemloos verlopen, uiteraard kregen we af en toe nog een vraag, maar we hebben een zorgeloze vakantie gehad ! Onze klanten werden verder geholpen, de techniekers kregen hun werkplanning door, offertes werden gemaild, de zaak liep gewoon verder. Een ideale oplossing !

Annemie Vanhex - RIO CLEAN

Eagle Wings is erg sterk in alle soorten administratie, dat hebben ze bij KMG meer dan bewezen. Omwille van tijdsgebrek schakelden we voor het debiteurenbeheer Eagle Wings Administration in, met overdonderend succes! We werden op een erg snelle en accurate manier geholpen. Onze klanten betalen opnieuw stipter en degenen die toch een termijn mislopen, worden vriendelijk gecontacteerd en geïnformeerd. Daarnaast zijn Tamara en Sonja twee erg joviale persoonlijkheden die onmiddellijk geïntegreerd zijn in elk team van interne medewerkers.

Sven Helsen - KMG

De administratie van mijn bedrijf liep allerminst vlot. Via een gemeenschappelijk netwerk maakte ik kennis met Eagle Wings Administration, en ik had meteen een goed gevoel. Nu werken we al geruime tijd succesvol samen. Ik bundel door de week de administratieve documenten, en op donderdag overlopen we dit. Diezelfde avond is alles verwerkt. Bovendien is het contact tussen Tamara en mijn medewerkers uitstekend. Een absolute aanrader voor iedereen die enkele uren per week administratie te verwerken heeft of als tijdelijke kracht bij afwezigheid van een vaste medewerker.

Peter Lantmeeters - PWM Group