Referenties - Eagle Wings Administration

Eagle Wings slaat zijn vleugels uit over jouw administratie zodat jij je zonder zorgen kan concentreren op de kerntaken van je onderneming.

REFERENTIES

 

Wij zijn trots op ons werk, maar nog veel belangrijker is wat onze klanten van ons vinden. Daarom hebben we aan een aantal diverse klanten gevraagd wat ze van onze dienstverlening vinden, en hoe ze Eagle Wings zouden beoordelen.

Door vaste contracten en hoogdringende oproepen is het praktisch onmogelijk om onze zaak 3 weken te sluiten tijdens ons jaarlijks verlof. Dus al jarenlang hadden we geen “echte” vakantie meer gehad. Deze zomer schakelden we voor het eerst Eagle Wings in om tijdens onze vakantie de telefoon, de planning en het mailverkeer over te nemen. Dit is probleemloos verlopen, uiteraard kregen we af en toe nog een vraag, maar we hebben een zorgeloze vakantie gehad ! Onze klanten werden verder geholpen, de techniekers kregen hun werkplanning door, offertes werden gemaild, de zaak liep gewoon verder. Een ideale oplossing !

Annemie Vanhex - RIO CLEAN

Eagle Wings is erg sterk in alle soorten administratie, dat hebben ze bij KMG meer dan bewezen. Omwille van tijdsgebrek schakelden we voor het debiteurenbeheer Eagle Wings Administration in, met overdonderend succes! We werden op een erg snelle en accurate manier geholpen. Onze klanten betalen opnieuw stipter en degenen die toch een termijn mislopen, worden vriendelijk gecontacteerd en geïnformeerd. Daarnaast zijn Tamara en Sonja twee erg joviale persoonlijkheden die onmiddellijk geïntegreerd zijn in elk team van interne medewerkers.

Sven Helsen - KMG

De administratie van mijn bedrijf liep allerminst vlot. Via een gemeenschappelijk netwerk maakte ik kennis met Eagle Wings Administration, en ik had meteen een goed gevoel. Nu werken we al geruime tijd succesvol samen. Ik bundel door de week de administratieve documenten, en op donderdag overlopen we dit. Diezelfde avond is alles verwerkt. Bovendien is het contact tussen Tamara en mijn medewerkers uitstekend. Een absolute aanrader voor iedereen die enkele uren per week administratie te verwerken heeft of als tijdelijke kracht bij afwezigheid van een vaste medewerker.

Peter Lantmeeters - PWM Group

Bij Pagoda waren we op zoek naar iemand die onze financiële administratie zou voorbereiden ter controle van de externe accountant, en zo kwamen we in contact met Eagle Wings Administration. Door de jarenlange ervaring van Sonja in een boekhoudkantoor waren we er snel van overtuigd dat zij voldoende kennis in huis had om deze taak tot een goed einde te brengen. Er was vrij vlug een positief gevoel in de samenwerking. Een pluspunt is dat onze financiële administratie intern op zeer korte tijd wordt afgewerkt en dat er een vlotte samenwerking is met onze externe boekhouder. Deze manier van samenwerken is zeker een aanrader voor elke KMO waar er geen nood is aan een interne boekhouder.

Ingrid Engels - Pagoda